Egy fotós mindennapjai

Fotósként szabadúszó vagyok, már több éve. Így magam osztom be az időmet és hogy mikor merre és mennyit dolgozok. Mint a legtöbbeknek a nyáron van a főszezon, meg év végén karácsony előtt. Évek óta van egy kialakult ügyfélköröm, akik keresnek és eljárok fotózni. De valahogy azt vettem észre, hogy egyre kevesebb a megrendelés.

Ez eléggé aggasztott és arra gondoltam, hogy jobban meg kell mutatnom a jövőben a képeimet az embereknek, hogy még inkább kedvet kapjanak felkérni a fotózásra. Ezt a közösségi oldalakon teszem is, de a weboldalam, ahonnan meg tudnak rendelni egy fotózást finoman szólva is elavult volt. Ezért kellett nekem egy csapat, akik rendbe rakják. Végül őket bíztam meg: https://premiumweboldalkeszites.hu/.

Egy fotós weboldalában nem csak az fontos, hogy a képeket elegánsan tálaljuk, hanem az is, hogy maga az ember megismerhető legyen. Kell egy kis bizalmat építeni és megmutatni, hogy egy profi mivel több, mint ha valaki csak hobbiból csinálja.

Minden ilyenben a korábban linkelt csapat a segítségemre volt. Sőt! A keresőoptimalizálás miatt egyre több megrendelés is érkezik be manapság. Így kezd helyre jönni a dolog és most már kevesebbet kell idegeskednem. Azért megvolt ennek a veszélye is, mivel sok a fotós és talán még mindig kevés az igényes képekre fogékony réteg, akik megbíznak minket a fontos eseményekkel. De el kell ismerni, hogy ha valaki szívvel lélekkel és profin csinálja, akkor meg fogják találni, ha veszi a fáradságot és befektet abba, hogy ez a weboldalán is tükröződjön. Hál Isten nekem ebben segítettek.

Szólj hozzá!