Ha valami gyönyörűt keresel

Nem olyan régen kezdtem neki a karácsonyi ajándék ötletelésnek, mert sajnos a munkahelyemen az év vége nem igazán a legnyugodtabb időszak, úgyhogy én mindig előre kell, hogy gondolkodjak, ami persze nagyon nehéz, mert hát az ember mindig elúszik ezekkel a dolgokkal, akárhogy is szeretné szervezni. Én most azonban mindenképpen szerettem volna előre tudni kinek milyen ajándékot szeretnék adni, és az volt a tervem, hogy már december elején mindenki neve mellett legyen valami apróság. Nálunk ugyanis nem divat a nagy ajándékozás, apró, figyelmes ajándékokkal lepjük meg egymást, és a fő cél azon van, hogy együtt, jó hangulatban és szeretetben tudjunk ünnepelni egymással.

A nagymamámnak azonban mindig igyekszek valami nagyon különleges és gyönyörű ajándékot találni, mert nagyon szeretem őt. Közel áll hozzám, szinte az egész gyerekkoromat vele töltöttem, mert mikor anyuék nem értek rá, mindig ő vigyázott ránk. Ki is találtam neki egy gyerekkori emlékeket idéző, levendula vászonképet ajándékba.

El is kezdtem keresgélni, és rá is találtam az igazira. A https://szalaibalazs.hu/ oldalon ugyanis rengeteg gyönyörű vászonkép keresi gazdáját. És ami kifejezetten tetszett, hogy biztos lehettem a minőségben, mert a fenn lévő képek tényleg nagyon jól visszaadják hogyan is néz ki egy-egy vászonkép, és ki sem kellett mozdulnom itthonról, mert meg tudtam rendelni a képet, és pár nap alatt meg is érkezett. Nem kellett csalódnom. Gyönyörű a kép, kifejezetten fantasztikusak a színei, és a mérete is tökéletes. Szépen becsomagolom, és biztos vagyok benne, hogy könnybe fog lábadni a nagyi szeme, hiszen a levendula volt a gyerekkorom legfontosabb növénye. Minden évben gyűjtöttünk együtt, majd kiszárítottuk, és egész ősszel levendula illatban úszott a ház. Remélem hogy nagyon fog neki örülni.

Szólj hozzá!