Gyors megoldás, törésre

Vissza emlékezve a régebbi időkre, elképesztő, hogy mennyit fejlődtek a telefonok ez idáig. Akkoriban a híváson és az SMS-ek küldésén és fogadásán kívül sok mindenre nem használtuk, hacsak nem a híres kígyós játékot nyüstöltük rajta. De akkor sem lógtunk egész nap rajta. Észrevettem magamon, és másokon is látni, hogy beszippantott minket ez az okos világ. A fejlődés során nem csak belsőleg, szoftveresen lett újabb és teherbíróbb, hanem külsőre is folyamatosan változott.

Vastagtól eljutottunk a letisztult, vékony telefonokig. Sokkal praktikusabb, bárhol észrevétlenül elbújtathatóak a mai készülékek. Ami jó és rossz is egyben, hiszen minél vékonyabb valami, annál sérülékenyebb is. Főleg a mostani kijelzők, melyeknek elég egy rossz esés, és már be is reped, „pókhálós” lesz. Ha ez megtörténik, akkor már szinte használhatatlanná válik telefonunk, hiszen mind érintőkijelzős. Ilyenkor jön az, hogy vagy javíttatjuk, vagy lecseréljük. Szerencsére azért legtöbbször az előbbi még mindig gazdaságosabb, főleg ha egy iPhone telefon birtokosai vagyunk. Sok szervizzel találkozhatunk az ország területén, de eddigi tapasztalataim során igazán ritka, amelyik gyorsan és ott helyben bevállal egy ilyen feladatot. Az iSzerelés-nél az iPhone kijelzőcsere szerencsére nem jelent problémát.

Kifejezetten Apple termékekre szakosodott csapat oldja meg a felmerülő problémákat, úgy, hogy minőségi termékeket használva, akár látványszervizen keresztül követhetjük nyomon, ahogy elkészül a telefonunk. Mindez, persze a szerviz leterheltségétől függően, akár fél óra alatt. Sose találkoztam még ilyen nagyszerű csapattal. Nagyon segítőkészek voltak az elejétől a végéig. Ritka az ilyen kiszolgálás manapság. Szerencse, hogy megtaláltam őket! Ezentúl csak hozzájuk viszem a telefonom, bármi baja is legyen.

Szólj hozzá!