Avon katalógus nélkül?

Én személy szerint imádom azokat a termékeket, amik az arcápolással, testápolással vagy valamilyen egyéb, szépséggel kapcsolatos dologgal hozhatók viszonyba. Ilyenek például a különböző szemhéjpúderek, szempillaspirálok, alapozók, és sorolhatnám még a végeláthatatlan sort. Természetesen ezeknek ma már számos minőséget tekintve különböző kategóriája elérhető a piacon. Vannak nagyon tartós, mondhatni profi sminktermékek, amik szinte huszonnégy órán át képesek tartós hatást biztosítani, de drágák és viszonylag nehezen elérhetők, a termékek közül való választás pedig még nehézkesebb, és vannak a jó minőségű, de nem profi termékek, amik a napi sminkhasználatot megfelelően és minőségileg magas színvonalon képesek biztosítani számunkra. Ilyen például az avon termékcsalád. Én már a piacra lépésükkor nagyon szerettem a termékeiket, és azóta folyamatosan fejlődést mutatnak, mint céges szinten, mint termékek palettájának és minőségének terén.

Nekem személy szerint egy problémám lett pár éve az avon termékeivel, hogy nehezen találtam őket megszerezhetőnek. Nekem is volt egy barátnőm, aki mindig rendelt. A rendeléseket azonban összegyűjtötte, a katalógust el kellett kérni, meg kellett időre nézni, hiszen vártak rá, és egy-két hét alatt ért mindig oda az aktuális rendelés. A kezdetek kezdetén természetesen ennek is nagyon örültünk, mert akkor az is nagyon nagy szó volt, hogy egyáltalán ilyen termékekhez így hozzá tudunk jutni. Ma már azonban ez elég nehézkes. Két éve ezért úgy is döntöttem, hogy inkább kipróbálok más termékeket.

Nemrég azonban rátaláltam a pipereshopra, ahol ezeket a termékeket könnyen és gyorsan megrendelhetem. Nem kell katalógussal bajlódni, elkérni, visszavinni, írogatni a megrendelést, elhagyni a kis papírt és stb. Egészen egyszerűen fellépek a weboldalra, megnézem mire van szükségem és megrendelem. Így pedig már újra használom és szeretettel rendelem a termékeket. Kicsit néha vissza is repülök általuk az időbe egy-egy régihez hasonlító termék használatakor.

Szólj hozzá!