Új ügyfél hatalmas ajándékkal

Számomra mindig is nagyon vonzó és különleges világot képviselt a reklámok birodalma, a marketing területe. Már gyerekként azt vizslattam, vajon milyen szöveget és cselszövést kell elkövetnem ahhoz, hogy olyan dolgokhoz is kedvet csináljak a szüleimnek, amihez látszólag nem kellett volna hogy akaratuk legyen. Számos esetben ez sikerült is. Nem egyszer még azt is megjegyezték, hogy bizony fogalmuk sincs, hogy miért szeretnék ezt vagy azt megvenni nekem, vagy épp elmenni valahova, ahová semmiképp sem lenne indokolt kedvük menni. A marketing a kommunikáció világa. Emberekkel foglalkozik és én ezt mindig is nagyon szerettem. Éppen ezért erre is szakosodtam.

Ma már egy nagy reklámcégnél dolgozom, azon belül is az online értékesítés világában. Nem annyira régen tevékenykedem itt, mert maga a részleg sem annyira idős a vállalat életén belül. Nem sok saját projekttel rendelkezek még, de azok igen specifikusak és nagynak nevezhetők.

Pár napja felvette velem a kapcsolatot egy egyedi ékszereket készítő ékszermester, hogy szeretné kialakítani az ékszerei online értékesítési csatornáit. Teljesen szabad kezet adott számunkra, egyetlen dolgot kötött ki, hogy az ékszerfotózás nem történhet máshol, csak a Fotoda csapatánál. Mondanom sem kell, hogy eleinte hihetetlennek tartottam, hogy azért választanák ezt a csapatot, mert jobbak a mi általunk ismert fotósainknál. Teljesen meg voltam róla győződve, hogy az áll a háttérben, hogy ez csapat valami ismerős lehet és így szeretnének számukra munkát adni. Természetesen ez ellen nekünk semmi kivetni valónk nincsen, így fel is vettem a Fotoda studioval a kapcsolatot. Nagyon meglepődtem. Eleinte csak azon, hogy mennyire kedvesek, alázatosak és segítőkészek, rugalmasak voltak. Később aztán azon is, hogy a képeik tényleg fantasztikusan gyönyörűek és profik. Most már kétség nem fér belé, hogy valóban a szaktudásuk és hozzáállásuk miatt ragaszkodott hozzájuk ez az új ügyfél. Mint ahogyan az sem, hogy a jövőben számos esetben fogom a velük való közös munkát ajánlani a betérő ügyfelek részére. Ebből a szempontból tehát az új ügyfél hatalmas ajándékot adott számomra ezzel a csapattal és a velük való közös munkával.

Szólj hozzá!