Egy szerencsés ajándékválasztás

Barátnőm szülinapját ünnepeltük nemrég, és ilyenkor, mint minden más alkalom során is, szeretne az ember valami különlegeset nyújtani. Valami klassz, de hasznos ajándékot adni, aminek örül az ember, és emellett hasznát is veszi.

Ez sosem egyszerű feladat, így most sem volt az, főleg, hogy nem volt semmi segítségem, nem tudtam kideríteni, mi az, aminek örülni tudna a barátnőm.  Így hát az interneten kezdtem el a böngészést, ahol nagy szerencsémre bele is botlottam egy olyan termékbe, ami láttán már elsőre meggyőződtem, hogy ez az az ajándék, ami biztos, hogy elnyeri majd a tetszését. Ez nem volt más, mint a Heelgood terméke, ami egy olyan elasztikus anyagú cipősarokvédő, amely a vezetés közben keletkező, az autókárpit és gumiszőnyeg által okozott kopásoktól és makacs foltoktól védi lábbelinket.

Ez számos olyan cipőnél is tökéletes, ami alapból kényes minden koszra és nehezen tisztítható. Egyszerű, dizájnos és mégis tartós védelem, amely többféle színben érhető el. Így hát be is rendeltem gyorsan kettőt, amelyet a futárszolgálat hamar házhoz is szállított. Így nem volt más dolgom, mint szépen becsomagolni. Amikor eljött a nagy nap, egy kávézóban adtam át neki az ajándékot. Figyeltem arca minden rezdülését, amikor kibontotta. Amikor meglátta, elmosolyodott és közölte, hogy mennyire beletrafáltam, hiszen már ő is szemezett egy ideje ezzel a termékkel, de én megelőztem. Nagyon boldog voltam, hogy sikerült olyan ajándékot találnom, amit már kinézett magának. Később megosztotta velem a tapasztalatait, amik annyira meggyőzőek voltak, hogy még magamat is megleptem egy sarokvédővel. Azóta mind a ketten lelkes Heelgood használók és vásárlók lettünk, mindig tiszta cipővel.

Szólj hozzá!